onsdag 6. mars 2013

Da er jeg klar ...........

 
DA er jeg klar for avreise. Bag og sekk er pakket, siste vaksiner unnagjort, tommelen opp fra legen på dagens verditest og malariekur påbegynt. Sjekket inn på flyet .........så ingen vei tilbake.

JEG GRUGLEDER MEG !!Morgendagen blir knalltøff. Flyet går fra Stavanger kl 06;00. Heldigvis kjører min skjønne datter Michelle meg ut til flyplassen  men jeg må tidlig opp likevel. Mildt sagt. Med 58 kilo baggasje så er det fint å bli kjørt til døren. Turen går via Amsterdam til  Kilimanjaro Int. Airport. Lander kl 20:35 lokal tid såfremt vi er i rute . 

Forhåpentligvis vel fremme er det så de trivielle tingene så som visum til Tanzania, veksling til lokal valuta TSZ (shilling). Valutaen kan hverken tas med inn eller ut av landet. Altså veksling på flyplassen  ! I tillegg er det gitt beskjed om at det kan bli noe venting på flyplassen ettersom det kan være venting på andre deltagere fra Europa. Krysser fingrene og håper det ikke blir alt for mye venting. Etter en lang reise så er det godt å komme frem og få seg noen timers søvn.

Natten skal jeg tilbringe på Springlands Hotel i en liten landsby Moshi. Se denne videosnut fra hotellet :

http://www.youtube.com/watch?v=qO1egYeCYz8&feature=player_embedded#!

Og her en liten bildesnut fra Moshi :

http://www.youtube.com/watch?v=-Hq0MJg2Mzs&feature=player_embedded#!

Er blitt fortalt at det skal være god nettdekning hele veien til topp på Kilimanjaro. MEN jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge . Dels pga at jeg forventer å være veldig trøt , del fordi jeg er en del av en gruppe på rundt 8 medlemmer. Da prioriterer jeg det sosiale samværet i stedet for å blogge . Det kan jeg gjøre senere..............hvis det passer. Så jeg kommer til å oppdatere bloggen når det passer. Ingen grunn til bekymring om ikke jeg oppdaterer noen dager. Vi ses !
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å få tilbakemelding på bloggen sin ;)